Cateringi all mõeldadakse üldjuhul toitlustust, mis sisaldab lisaks toidule nõusid, laua katmist ja koristamist, laudlinasid ning vajadusel teenindajaid.
Kui kohapeal puudub mööbel, siis ka serveerimislauda, pukklaudu või tavalisi laudu ja pinke või toole, kuhu saab istuda.
Kas cateringi teenuse tellimine kodusele sünnipäevale on kallim kui kõik ise ära teha?
Nõukogude ajal telliti üldjuhul cateringiteenust ainult asutustesse ja ettevõtetesse. Kaasajal tellitakse cateringi järjest rohkem ka kodudesse. Kui tellida catering koju, siis jääb pererahval palju rohkem aega suhelda külalistega. Jääb ära mitmetunnine toidu vaaritamine enne pidu ning nõude- ja laudlinade pesu pärast pidu. Kui tellida koju veel teenindaja, siis perenaine saab tunda ennast kui kuninganna ja ei pea toitude, jookide ja nõude pärast mitte üldse muretsema.
Kas viia oma kliendid restorani või tellida catering?
Ettevõtted tellivad cateringiteenust põhiliselt selleks, et toitlustada ettevõtte külalisi. Loomulikult võib oma külalised viia alati ka restorani, aga sellega kaasneb palju muresid ning läheb palju väärtsulikku aega kaduma. Aga aeg on raha.